Paulina Levo ♥

you are my sweetest downfall.

Publicerad 2012-01-21 00:48:21 i EVERYDAY,


Ligger i sängen och har pillat lite bland kodmallarna sen jag kom hem från jobbet. Fredagskväll och jag har legat nerbäddad med datorn på magen sen kl 22:30. Kanske inte helt okej, men jävligt bekvämt vill jag lova. Jag och Johan svängde förbi MAX på vägen hem och åt ett varsitt orginalmål till middag eftersom det ekar i våran kyl förtillfället. Vi är fruktansvärt värdelösa på att handla mat. Sen att jag är galet pank just nu efter dyra skönhetsprodukter, 2.000 kr's skor samt en London resa gör inte direkt min plånbok fetare. Känns inte som att det kommer bli någon storhandling förrän den 25. Längtar, längtar.

Fick lite lätt panik (Johan skulle garva om han läste det här och ba "VADÅ LITE LÄTT?!" Legat skittjurig i sängen hela kvällen vafan.) när jag testade mina nitshorts jag köpte på Gina Tidigare, stl 36 och dom satt verkligen som en andra hud på mig. Snortajta. Det blir till att åka ner på stan och byta till en 38 imorgon. Värdelöst. Intalar mig själv att den är galet liten i storleken bara. Fingers crossed.Imorgon blir det iallafall lite mer drag än denna lugna fredagskväll.

Det vankas middag med moster och mamma, thaimat och några iskalla öl på det.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-21 10:41:22

Härligt o se att du bloggar igen! ;D

Hoppas du får en superbra dag trots pengabrist och Ginas förbaskade storlekar. ^^

Postat av: Ling

Publicerad 2012-01-25 15:44:10

men snälla älskade du.. du är ju helt mini liten. tycker inte ens att du ska behöva fundera över siffran på en papperslapp om vad de står på den. okej? Puss snart ses vi!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela