Paulina Levo ♥

#2013

Publicerad 2013-01-14 08:52:40 i


Godmorgon. Mitt första blogg inlägg under det nya året. Kors i taket. Ligger i sängen och bloggar från mobilen så håller det rätt kort och koncist pga ren och skär lathet.

Mitt 2013 har börjar ovanligt bra. Jag har tagit beslut, jag vet vad jag behöver göra för att må bra och jobbar stenhårt med att jobba bort ångest från föregående år. Och det funkar! Otroligt. Självdestruktiva beteenden ska inte få finnas det här året. BOOM!

Jag håller på att försöka byta bort min lägenhet mot en mindre och billigare också så jag kan spara pengar till årets resor. London i vår & hälsa på Nicole, roadtrip i sommar med Jooles (vi tänkte köra Europa typ - Italien, franska Rivieran och sedan avsluta med Belgien & tomorrowland. Sen är ju även Summerburst biljetter betalt och klart. Episkt.

Nu ska jag masa mig upp ur sängen och börja dagen. Vaknade 06.50 min lediga dag, what the fuck liksom. Slår aldrig fel. Legat i sängen med iförd morgonrock och under ett täcke och druckit kaffe framför Vakna med NRJ. Lagom sådär :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela